Tilbake til alle rapporter

Innsjø i veibanen

Rapportert anonymt 11:23, ons. 9 mars 2011

Sendt til Nordland og Narvik 2 minutter senere

Tette stikkrenner i området har laget et diger innsjø på E6. Fare for møteulykker og fare for å miste kontrollen over bilen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Det er Statens vegvesen som har ansvaret for europaveger.

  Publisert anonymt 15:49, ons. 9 mars 2011, markert som fikset

 • Men er stikkrennene nå i orden?

  Problemer skal markeres som fikset når de er løst. Det kan gjøres av hvem som helst, slik at både innsender, offentlig myndighet eller andre kan markere dette. Markering av problemer som fikset når de ikke er løst anses som misbruk av tjenesten, og hvis det gjentar seg vil den som gjør dette bli fratatt rettigheten til å oppdatere saker.

  Sendt inn av Petter Reinholdtsen 15:09, fre. 11 mars 2011

 • Jeg representerer kommunal vegmyndighet. Dette er en statlig veg og det var naturlig å krysse av for at saken er løst (fra kommunens side). Jeg foreslår at dere gjør en endring slik at alle brukere forstår hva knappen skal brukes til. Alternativt at Fiksgatami setter seg inn i hvem som er vegmyndighet og fordeler sakene utfra det. Jeg skal nok uansett klare meg uten rettigheten til å oppdatere saker.

  Publisert anonymt 07:56, man. 14 mars 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter