Tilbake til alle rapporter

Dårlig brøyting av sykkelveg

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 09:39, tir. 31 januar 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Det er dårlig samordning mellom brøyting av fylkesveg og langsgående sykkelveg mellom Ingeberg og Sælidvegen.Snø og isklumper fra brøyting av fylkesvegen havner på sykkelvegen og det blir ikke fjernet før nytt snøfall. Problemet kan løses ved at brøytebilen på Fylkesvegen setter ned farten eller at det brøytes på nytt på sykkelvegen etter brøyting av fylkesvegen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Jeg er godt fornøyd med oppfølgingen av saken. Vintervedlikeholdet av gang- og sykkelvegen langs Gåsbuvegen er blitt vesentlig forbedret.

    Publisert anonymt 10:11, tir. 28 februar 2012, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter