Tilbake til alle rapporter

To dype dumper i vei

Rapportert i kategorien Hull i vei av Sølvi Arvesen, Engenes 17:41, ons. 9 mars 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Ibestad 3 minutter senere

Sted: Andørja i Ibestad kommune. 1,5 km før Engenes kirke. To dype dumper i vei på 2.-3.året. Selv en Ford Kuga slår understellet ned i om man glemmer seg av. Ikke merket med noe ved stedet. Folk som ikke er kjent kan komme ille ut. Hvorfor kan det ikke settes en rød markør ved stedet hvis det er så vanskelig å få reparert?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Jeg krysser av på nei fordi det er blitt lagt sand i dumpene som bare sklir bort- Det holder ei stund og så er det på`n igjen. Fortsatt Ingen markør, det hadde i allefall vært et synlig varsko til sjåførene. Jeg vil påpeke at disse dumpene er der uavhengig av telehivet som herjer for tida.

    Sendt inn av Sølvi Arvesen, Engenes 19:31, ons. 6 april 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:31, ons. 6 april 2011

  • Sak løst på et vis, sand lagt i dumpene etterhvert, nå er det toppet seg så mange andre steder at denne er bare en av mange. Vi knuser derimot ikke biene, i alle fall ikke vi som er lokalkjent. Sølvi Arvesen.

    Sendt inn av Sølvi Arvesen, Engenes 23:21, tor. 16 juni 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter