Tilbake til alle rapporter

Spor i vei.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 22:26, ons. 16 mars 2011

Sendt til Sola 4 minutter senere

Veien opp til Grotnesalle 15-21 er det store spor i veien. Det burde blitt gjort noe her. Har en en bil som ikke er høy under så kan en ha problemer. Ser at veien ikke står inntegnet på kartet heller. Derfor blir vel heller ikke bøytet på vinteren. Veien er offentlig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Heisann.
  Dette er en privat vei! Derfor blir den ikke brøytet eller ordnet av kommunen.

  Sendt inn av Arne Sandvik 12:41, tor. 17 mars 2011, markert som fikset

 • Hei. Vi har fått beskjed om at dette er kommunal vei. Kommunen tok denne veien til seg, når veien ble stengt opp mot hovedveien. Det har blitt gravd i denne veien uten at det har blitt søk om det til oss da. Hvis det er en privat vei så burde det vel bli søkt om det til oss? Og glemte at det er fra nr 11-21. Alle her mener det er kommunal vei. Når vi bygde for ca 15 år siden fikk vi ikke beskjed om at det var en privat vei.

  Publisert anonymt 20:19, tor. 17 mars 2011

 • I alle karter står denne som privat. Dessverre.
  Du skriver ikke hva som er blitt gravd. Ta kontakt med meg dir i kommunen, så skal jeg forklare dette bedre om du ønsker det. Arne

  Sendt inn av Arne Sandvik 07:40, fre. 18 mars 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter