Back to all reports

Spor i vei.

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 22:26, ons. 16 mars 2011

Sent to Sola 4 minutes later

Veien opp til Grotnesalle 15-21 er det store spor i veien. Det burde blitt gjort noe her. Har en en bil som ikke er høy under så kan en ha problemer. Ser at veien ikke står inntegnet på kartet heller. Derfor blir vel heller ikke bøytet på vinteren. Veien er offentlig.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Heisann.
  Dette er en privat vei! Derfor blir den ikke brøytet eller ordnet av kommunen.

  Posted by Arne Sandvik at 12:41, tor. 17 mars 2011, marked as fixed

 • Hei. Vi har fått beskjed om at dette er kommunal vei. Kommunen tok denne veien til seg, når veien ble stengt opp mot hovedveien. Det har blitt gravd i denne veien uten at det har blitt søk om det til oss da. Hvis det er en privat vei så burde det vel bli søkt om det til oss? Og glemte at det er fra nr 11-21. Alle her mener det er kommunal vei. Når vi bygde for ca 15 år siden fikk vi ikke beskjed om at det var en privat vei.

  Posted anonymously at 20:19, tor. 17 mars 2011

 • I alle karter står denne som privat. Dessverre.
  Du skriver ikke hva som er blitt gravd. Ta kontakt med meg dir i kommunen, så skal jeg forklare dette bedre om du ønsker det. Arne

  Posted by Arne Sandvik at 07:40, fre. 18 mars 2011

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.