Tilbake til alle rapporter

Hull i veikanten

Rapportert i kategorien Hull i vei av Kent Bondehagen 11:59, lør. 10 mars 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region sør og Modum mindre enn et minutt senere

På den andre siden av veien hos bekkegt. 31 i hønefoss (mot bilia og bmw) oppdaget vi i går et bløt hull på siden og under asfalten. Bilen til en venn datt ned ca. 20 cm. Denne veiskulderen blir brukt til parkering for gjester til beboere i 2-3 hus i bekkegt. Jeg vet at hovedvannledningen til gata går under der hullet har oppstått så håper det ikke er den som har sprunget lekk. Tror det kan være lurt å se på det ganske kjapt. Går det ann å få en kjegle eller noe får å merke hullet tro? Jeg treffes på mob. 93055627 hele dagen. Bare å ringe. Hilsen Kent Bondehagen Bekkegt. 31 3513 HØNEFOSS.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter