Tilbake til alle rapporter

Stygge hull i asfalt

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 20:31, tir. 20 mars 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 4 minutter senere

Det er flere stygge hull i veien "Einaren" på Einaren, Gulset. De starter helt øverst i gaten, og er flere hele veien ned til Einarbakken.

Det er også en utfordring med 2-veis trafikken helt i begynnelsen av veien umiddelbart før kryssende gangsti. Her har gangfeltet "spist" for mye av asfalten til kjørebanene og resultatet er at man må kjøre utenfor asfalt på høyre side der det er stygge hull. Dette kan løses med å legge 0,5-1m med asfalt på høyre side av veien frem til der gangstien kommer (rett utenfor og forbi barnehagen).

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hulene er nå reparert, men fortsatt ikke gjort noe å få breiere vei ved begynnelsen av veien.

    Publisert anonymt 09:11, tor. 22 mars 2012, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter