Tilbake til alle rapporter

Manglende fjerning av grus etter vinteren

Rapportert i kategorien Gatefeiing av Vegard Eliassen 23:32, tor. 29 mars 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Askim og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Vi bor i Gartner Moens veg 6 i Askim, rett over veien fra Magnhildrud bosenter. Vi har ventet i flere uker på at sand og grus etter vinteren skal bli fjernet (det støver og vi og hundene våre drar sand inn i huset). På tirsdag 27. mars var det en feiemaskin (fra kommunen?)som kjørte litt fram og tilbake utenfor her. Men etterpå viser det seg at de bare har feiet litt av gata fram til parkeringsplassen inne på Magnhildrud; de har IKKE fullført jobben i resten av gata, og fortauet er heller ikke feiet. Dette må gjøres snarest mulig!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Den feiing jeg meldte om 27. mars var muligens ikke iverksatt av kommunen (men bestilt av Magnhildrud?). Det tok ytterligere ca. 3,5 uker før gate og fortau var akseptabelt feiet.

    Sendt inn av Vegard Eliassen 21:43, ons. 2 mai 2012, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter