Tilbake til alle rapporter

Få sebrastripene tilbake

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Roy Mortensen 13:06, tir. 15 mai 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

I krysset Skedsmogata / Alexander Kiellandsgate kan det gå hektisk for seg. Enkelte bilister oppfører som om dem har påkjørsrett hvis fotgjengere skal gå over - eller befinner seg på denne uoppmerkede overgangen. Mye hadde sett annerledes ut om Skedsmo kommunen tok seg råd til å male tilbake de hvite sebrastripene, slik det var før gaten ble oppgradert til miljøgate.

Jeg ser at spesielt eldre med og uten rullator, rullestolbrukere, barn og synshemmede kan føle en stor usikkerhet og ubehag ved å krysse gaten på slike steder. Ved å fjerne sebrastipene i slike kryss tar kommunen bort en del av aktsomhetskravet som er pålagt bilister, og overfører dette til den enkelte fotgjengerne. Dette kan få alvorlige konsekvenser for blant annet synshemmede, eldre og barn.

Sebrastripene må på plass langs hele Alexander Kiellandsgate før det skjer en ulykke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • I dag var sebrastripene på plass i alle kryss i Alexander Kiellandsgate.

    Publisert anonymt 18:08, tor. 23 august 2012, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter