Tilbake til alle rapporter

Manglende gatenavn og gate addresse.

Rapportert i kategorien Veinavn-skilter anonymt 10:45, tor. 28 juni 2012; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region midt og Namsos 5 minutter senere

Det er steder på Bangsund som fortsatt ikke har noe gatenavn, gate addresse heller husnummer. og pågrunn av dette er det veldig vanskelig å få fram posten! I følge Kommunen så heter det Myrset her jeg bor, men posten sier at det bare heter Bangsund, MEN Skatteetaten sier det heter Strandli. meldte først om flytting der jeg flyttet til myrset, men fikk klager ifra posten pågrunn av at det ikke finnes noe myrset. så jeg meldte flytting til Strandli. Da begynte jeg å få fram posten, men er fortsatt endel post som ikke kommer fram pågrunn av at Strandli ikker er noe offisielt addresse ifølge de. på tide å skaffe skikkeli gate addresser og hus nummer???..

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:20, søn. 12 august 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter