Tilbake til alle rapporter

Trafikkfarlig kryss

Publisert av Tore Bernhard Müller 14:19, fre. 24 august 2012

Sendt til Lørenskog og Akershus mindre enn et minutt senere

Ved utkjøring fra Tulipanveien i Nordliveien, som har forkjørsrett, hindrer busker og trær på venstre side av krysset for sikten mot vestgående trafikk på Nordliveien. Godt regulert kryss men farlige situasjoner kan fort oppstå.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Statens vegvesen er ansvarlig

  Sendt inn av Kommunalteknikk 08:55, tir. 28 august 2012

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:45, fre. 21 september 2012

 • Det opprinnelige problemet kan muligens være løst ved at det nylig ble hugget mye trær og busker nær krysset. Men samtidig har Lørenskog kommune lagret midlertidig 10 store rørelementer som skal erstatte gamle rør for Finstadbekkens kryssing under Finstadsletta. Derved har sikten i krysset blitt verre enn før, foruten at det er blitt mye dårligere sikt mot gangveien for biltrafikk som kommer østfra på Nordliveien og skal svinge inn Tulipanveien. Rørelementene kunne i stedet vært lagret på sydsiden av Nordliveien østenfor bussholdeplassen slik at sikten i krysset ble bevart.

  Sendt inn av Tore Bernhard Müller 16:27, fre. 19 oktober 2012

 • Hei Din henvendelse er mottatt og videresendt saksbehandler

  Sendt inn av Kommunalteknikk 08:33, tir. 23 oktober 2012

 • Hei Vi er klar over at dette ikke var noen god løsning. Rørene måtte legges der fordi det kom flere lastebiler på en gang som skulle levere. Dette er bar midlertidig og vi håper rørene snart er borte.

  Sendt inn av Lørenskog Kommune 10:53, tir. 23 oktober 2012, markert som fikset

 • Meget bra resultat, dvs. utmerket sikt mot vestgående trafikk nå når kommunens rør er borte. Honnør til den etat eller "vesen" som har utført jobben.

  Sendt inn av Tore Bernhard Müller 18:25, fre. 16 november 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter