Tilbake til alle rapporter

Problematisk rundkjøring

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 22:40, fre. 31 august 2012

Sendt til Statens vegvesen region øst og Lørenskog 5 minutter senere

Utformingen av denne rundkjøring er ikke optimal i forhold til trafikkbelastningen i den. Rundkjøringen er plassert skjevt i forhold til av kjøring fra motorvei og nordliveien. Avkjøringen fra firefelts solheimveien til tofelts solheimveien skaper trafikkfalige situasjoner. Disse svakhetene i utfordring/oppmerking, gjør at "alle" kjører galt. Det er nær umulig å vite hvor trafikk fra motorveien skal, opp nordliveien (tvers gjennom), eller til sørøst ut/av på solheimveien. Dette medfører at trafikk ned fra nordliveien ikke får godt nok utnyttet lommer/skape flyt., spes vinterstid. Grunnet rundkjøringens plassering kjører også trafikken ned nordliveien og ut på motorveien tvers gjennom rundkjøringen (skifter felt). Sfra olheimveien sine to felt mot nordvest og ut i rundkjøringen; her er høyrefelt merket ut på motorvei og rett frem videre på solheimveien, venstre er opp nordliveien. Problemet er utformingen av rundkjøringen for trafikk i høyrefeltet rett frem og videre ut i solheimveien. Biler fra motorveien tror de i høyrefelt skal ut på motorveien og ikke rett fram. De som kjører rett frem kutter feltet til fare for de som ligger i venstre felt og havner i skvis da avkjøringen knapp. Forslag: det males opp to felt i rundkjøringen, den er stor nok til det. Avkjøring ut i solheimveien nord må enten byttes til venstre felt fra solheimveien, eller utvides for å lette utkjøring.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:40, lør. 29 september 2012

  • Med vegvesenet sier de vil/har hatt befaring.

    Publisert anonymt 18:40, lør. 29 september 2012

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:05, søn. 28 oktober 2012

  • Rundkjøringen behøver utbedring. Missforståelser medfører til nestenulyker hver dag. Det enkleste hadde vært å gjøre om merkinga slik at vestgående felt i Solheimveien, som forsetter rett frem, hadde blitt flyttet til innerste/venstre felt.

    Publisert anonymt 22:32, man. 22 april 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter