Tilbake til alle rapporter

Forurenset bekk

Rapportert anonymt 12:28, tir. 25 september 2012

Sendt til Vest-Agder og Søgne 1 minutt senere

Fra vedderheia, ned til Repstadveien, går det en sti til en badeplass i repstadvannet. Paralellt med denne stien renner også en bekk. Denne er på en eller annen måte forurenset. Utseende og lukt taler for seg selv. Ønsker at noen orner opp i denne bekken og gjør det litt mer delikat og ikke minst trygt for oss som vil ned og bade. Er også redd for mulig smitte/sykdom ettersom denne bekken munner ut rett ved badeplassen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ingeniørvesenet er allerede kjent med problemet. Prøver er tatt av bekken, og viste lite forurensing. Det vil likevel bli iverksatt tiltak for å finne kilden til lukt i området.

    Mvh

    Servicetorget, Søgne kommune.

    Sendt inn av fiksgatami@sogne.kommune.no 13:05, tir. 25 september 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter