Tilbake til alle rapporter

Digert hull

Rapportert i kategorien Hull i vei av Wenche Mangerud 08:27, tir. 5 mars 2013

Sendt til Statens vegvesen region midt og Melhus 3 minutter senere

Et digert hull på høyre side når du kjører fra Melhus sentrum og skal over gammelbrua (den smale). Hullet er mer eksakt ved stikkveien som går opp til høyre før man kjører over brua. I går var hullet fylt med vann, noe som gjorde at jeg kjørte rett oppi, og det smalt skikkelig. Vet ikke om jeg har fått ødelagt bilen pga av dette. Hullet er også såpass stort, at selv om man vet om det, så får man ikke til å svinge unna om det kommer en bil i mot.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det store hullet var tettet, og det var satt opp en "varsel-pinne". Det er fortsatt ikke behagelig å kjøre over der, men det store hullet er i alle fall borte. Veldig flott!!

    Sendt inn av Wenche Mangerud 09:02, tir. 2 april 2013, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter