Tilbake til alle rapporter

Manglende overvannskum

Rapportert i kategorien Tette avløpsrister av Jan Thomas Haugan 16:31, man. 25 mars 2013

Sendt til Stokke 3 minutter senere

Omtrent her jeg har satt inn markøren, der veien begynner å svinge, på østsiden ble det for ca. 10 år siden høvlet i stykker en overvannskum når Gjelsås hadde veivedlikeholdet av Fuskegata. Jeg vet at dere fant den i forfjor når dere rensket grøftene. Dersom dere får satt ned denne kummen igjen og spult opp de korrugerte plastrørene for grus som nå tetter rørene forde kummen ble knust kan dere kanskje spare mye vedlikeholdsarbeid på denne veien fremover. De er jo tross alt ikke 30 år gamle ennå, og plastrør skal vare mye lenger enn det. Litt lenger oppe i svingen så jeg at dere gravde i stykker under grøfterensken, så her må dere muligens lappe inn 2meter med rør. Ellers tror jeg rørene er inntakte.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter