Tilbake til alle rapporter

Kongsveien

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Odd Bjarne Østerås 09:18, tor. 4 april 2013

Sendt til Statens vegvesen region øst og Sel 2 minutter senere

Veien er full av hull og smeltevann dekker halve veibanen flere plasser.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei! Vi bor på Selsverket og må gå eller sykle Kongsvegen for å komme til Otta til fots. Der er det bare gjørme å gå eller sykle i etter at asfalt er blitt fjernet. Nå når våren er her kan det være koselig for oss som har hus og barnevogn på Selsverket å komme seg til sentrum og fasilitetene uten å grise seg totalt ut,eller bli nedsprutt av traktorer å biler fra sølepyttene som samler seg opp i hullene i Kongsvegen. Det er påbudt for traktorer å benytte denne veien da det er forbudt for traktorer på E6 på denne strekning. Vanligvis så kan barna sykle til skolen på denne årstiden,men etter asfalt er fjernet så "suger" syklene seg fast i gjørma. Dette medfører ekstrakostnad på busstransport. Jeg har også naboer som er i rullestol. Hvordan skal de komme seg til sentrum i frisk vårluft? E6 er forbudt for gående,syklende og traktorer,slik at vi på en måte må gå gjennom gjørma. Jeg skjønner at det er vanskelig å løse dette midt i vårløsninga,men håper dette kan bli i orden til neste vår.

    Mvh Ken Svenning.

    Sendt inn av Ken Svenning 22:03, tor. 4 april 2013

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Sendt inn av Odd Bjarne Østerås 07:52, fre. 3 mai 2013, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter