Back to all reports

Kongsveien

Reported in the Gater/Veier category by Odd Bjarne Østerås at 09:18, tor. 4 april 2013

Sent to Statens vegvesen region øst and Sel 2 minutes later

Veien er full av hull og smeltevann dekker halve veibanen flere plasser.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei! Vi bor på Selsverket og må gå eller sykle Kongsvegen for å komme til Otta til fots. Der er det bare gjørme å gå eller sykle i etter at asfalt er blitt fjernet. Nå når våren er her kan det være koselig for oss som har hus og barnevogn på Selsverket å komme seg til sentrum og fasilitetene uten å grise seg totalt ut,eller bli nedsprutt av traktorer å biler fra sølepyttene som samler seg opp i hullene i Kongsvegen. Det er påbudt for traktorer å benytte denne veien da det er forbudt for traktorer på E6 på denne strekning. Vanligvis så kan barna sykle til skolen på denne årstiden,men etter asfalt er fjernet så "suger" syklene seg fast i gjørma. Dette medfører ekstrakostnad på busstransport. Jeg har også naboer som er i rullestol. Hvordan skal de komme seg til sentrum i frisk vårluft? E6 er forbudt for gående,syklende og traktorer,slik at vi på en måte må gå gjennom gjørma. Jeg skjønner at det er vanskelig å løse dette midt i vårløsninga,men håper dette kan bli i orden til neste vår.

    Mvh Ken Svenning.

    Posted by Ken Svenning at 22:03, tor. 4 april 2013

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Posted by Odd Bjarne Østerås at 07:52, fre. 3 mai 2013, marked as fixed

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.