Back to all reports

Maglene grøft og avløp.

Reported in the Gater/Veier category by Esben Roll Valen at 18:51, tor. 2 mai 2013

Sent to Statens vegvesen region nord and Ibestad 4 minutes later

Langs etter Årsandveien fra Trekanten og ned til bebygelsen er det ikke grøft langs med veien. I løpet av meldværsperiodene om vinteren danner det seg mye is på veien og det blir dype spor. Det ligger vann på veibanen heile våren og det er vanskelig å gå tørskod etter veien. Smelte vannet som kommer langs etter veien render inn på gårdsplasene og føre til unødvendig mye vannsøl og ekstra arbeid for beboerene langs med veien. Det er på tid at det blir gravd grøft langs med veien for å lede bort smelte- og regn vann. Samt at det blir suplert med en oppsamlings kumme på øst side av veien der det legger seg STORE baseng med vann. Som så fyller opp innkjøringer, eiendomer og kjellere med smelte vann.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Det er ikke utført noe vedlikehold langs etter denne veien.

    Posted by Esben Roll Valen at 00:38, fre. 28 juni 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.