Back to all reports

Lyskryss i u-synk

Reported in the Trafikklys category anonymously at 15:01, tor. 6 juni 2013

Sent to Skien and Statens vegvesen region sør 4 minutes later

Når jeg kjører fra byen og mot Myren, og skal ta inn mot Bakken-området, så er det lyskryss uten pil. En må altså kjøre til venstre når det er grønt lys. Det mange gjør, og som er lov, er å kjøre ut i krysset, vente til det er rødt og så fullføre. Da kommer en seg over fordi køen motsatt vei har stoppet. MEN, og her kommer det som er kjempefarlig: Det virker som at lyskrysset er i usynk. Når jeg får rødt i retningen Byen - Myren, så har retningen Myren - Byen fortsatt grønt. Jeg har flere dager på rad fått rødt, og så startet på å kjøre til venstre for å komme meg "ut av krysset", men da kjører fortsatt biler i full fart rett fram så jeg må bråbremse. Dette kan skyldes to ting: 1) De kjører på rødt. 2) Lyskrysset er i usynk. Jeg tipper det er nr 2 som gjelder, fordi det har skjedd mange ganger på rad og med en variasjon av eldre, kvinner, menn, offentlig transport bak rattet i bilene som holder på å meie meg ned.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Har ikke kjørt der i det siste, men tenker at dersom de mener at dette er verdt å sjekke ut så gjør de det, hvis ikke så får det heller være.

    Posted anonymously at 07:37, fre. 5 juli 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?