Tilbake til alle rapporter

Dårlige fartsdumper

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 12:22, fre. 7 juni 2013

Sendt til Statens vegvesen region sør og Drammen 3 minutter senere

Nederst i Konnerudgata er det 3 fartsdumper. Disse er veldig lave, men gjennom flere vintre har disse blitt svært ujevne og dårlige. Selv om man kjører sakt med bilen over, så humper og hopper den over fartsdumpen. Selv bor jeg i Sehestedsgate, og hører litt av trafikken fra Konnerudgata. Og det er svært ofte at for store kjøretøy kjører over disse humpete fartdumpene i stor fart at hele huset rister og til og med ting faller ned fra hyller av og til. Og huset er ikke plassert ved siden av Konnerudgata en gang. Man kan jo tenke seg hvor ille det er for de som faktisk gjør. Det er helt greit at fartdumpene er der, men kan dere ikke skrape dem vekk og lage nye som er bedre å kjøre over uten at et hus i nabolaget holder på å dette sammen?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter