Back to all reports

Fartsgrense

Reported in the Annet category anonymously at 21:51, ons. 19 juni 2013

Sent to Akershus and Bærum 4 minutes later

Prestegårdsveien er en veldig smal og liten blindvei. Det er svært uoversiktlige innkjørsler til de fleste eiendommene. I løpet av de siste 6-7 årene har veien endret seg fra å være bebodd av en eldre generasjon til å nå huse over 20 barn i alderen 2-12 år.

Mange besøkende forstår ikke hvor fort det kan skje en ulykke og holder hastigheten på 30 km/t, men de har ikke en sjanse i havet til å klare å stoppe for andre biler eller barn som kommer ut fra en av innkjørselene. Vi som bor her er enige om at vi snakker med alle, men stopper ofte postbud, avisbud og andre som "råkjører" i gata. Det er nestenulykker altfor ofte.

For 3-4 år siden ble det satt opp en måling av farten i gata og det ble da konstantert at gjennomsnittet var akseptabelt. Vi har spurt om å selv få bekoste fartsdempere, enten faste eller mobile av type gummi som kan ligge ute på sommeren og fjernes før brøytebilen kommer om vinteren - men det har det blitt sagt nei til.

Vi vil svært gjerne få sikret denne gaten i noe bedre grad enten ved å senke hastigheten, satt opp noen fartsdempere (vi tror 3 stk). Er det noen som kan gjøre en vurdering av hva vi kan gjøre ?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 23:39, ons. 17 juli 2013

  • Jeg tror forepørselen er sendt videre, men har foreløpig ikke hørt noe fra de ansvarlige

    Posted anonymously at 09:35, tor. 15 august 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?