Tilbake til alle rapporter

Asfaltering

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 22:35, lør. 6 juli 2013

Sendt til Våler og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Igjen er det asfaltert hul i Dammyråsen uten at hulene opp til Dammyråsen 29/20 er fylt igjen. Dette skjer hver gang. Grunnen kan være at det første stykke av bakken ble asfaltert for noen år siden ifm legging av nye rør. Men ettersom det siste stykke ikke ble gravd opp ble ikke den asfaltert. I dag er det like før asfalten på det siste stykke går fullstendig i oppløsning. Den fikk i sin tid hard medfart av alle lastebilene nettopp ifm nye rør arbeidet. Vi har drevet å fylt igjen de to hulene som har oppstått for nnoen år siden med sand for ikke å ødelegge bilene. Videre er det blitt et "hull" (skjev kumlokk)der det ble laget nye kumlokk utenfor nr 27 ifm rørarbeidet, Dette er hard kost for forstillingene på bilene. Sak 2: blir det asfaltering opp til oss. Vi er bekymret ettersom det ikke er merket av her oppe slik som lengre ned.

For beboerne her oppe

Andreas Gjævran PS jeg drar på ferie den 8/7 og blir borte i 5 uker.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter