Tilbake til alle rapporter

Sprekker/hull/telehiv

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 23:24, ons. 16 mars 2011

Sendt til Nesodden mindre enn et minutt senere

På kirkeveien, Nesodden er det mellom Nesodden kirke, og veikrysset hvor kirkeveien går over i fjellveien veldig dårlig kvalitet på veien. Telehiv, sprekker og huller i asfalten går igjen stort sett hele veien. Dersom jeg befinner meg ved Nesodden kirke og skal kjøre til fjellstrand er det ofte jeg kjører helt rundt via kapellveien, pga mye bedre vei den retningen selv om det blir lenger kjørevei!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Sprekker, hull og telehiv på hele veistrekningen. Jeg kjører nesten aldri bilen min på den veien fordi den er så sårlig som den er, og når jeg begynner å kjøre mc er veien helt utelukket å kjøre.

    Sendt inn av Tarjei Winje Selvaag 10:16, tor. 17 mars 2011

  • Fortsatt sprekker, hull og telehiv på hele strekningen. Det er heller ikke satt opp advarselsskilter

    Sendt inn av Anonym 00:56, tir. 17 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter