Back to all reports

Dreneringsproblemer

Reported in the Gater/Veier category by Mai-Lill Lindås at 10:29, ons. 14 august 2013

Sent to Hobøl and Statens vegvesen region øst less than a minute later

Denne innsjøen byr på store problemer for alle beboere i Jutulveien. Den oppstår foran innkjøringen til Jutulveien 2b, 4a og 3 ved nedbør. Den hindrer all ankomst til eiendommene til fots. Vannmengden er så stor at man ikke kommer forbi til fots uten å gå langt inn på eiendommen til Jutulveien 3. Den er også såpass dyp, at det er en stor risiko for de små barna i gata. Det er ca 8 barn under 2 år i gaten, hvorav 2 bor på hver side av denne dammen som oppstår. Ikke la det skje en alvorlig ulykke før det gjøres noe! Ved kuldegrader fryser den delvis igjen og forårsaker store issvuller. De igjen gjør det nesten umulig å kjøre inn og ut av Jutulveien uten å risikere store skader på understellet til bilen. Men den viktigste grunnen er SIKKERHET og fremkommelighet. Dette må bare ordnes.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei.

    Er det noe vann der per nå?

    Posted anonymously at 12:30, tir. 20 august 2013

  • Nei, nå er det tørt der. Det har ikke regnet på flere dager. Men så snart det kommer en reinskyll, så blir vannet liggende.

    Posted by Mai-Lill Lindås at 13:09, tir. 20 august 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?