Tilbake til alle rapporter

Dårlig belysning

Rapportert i kategorien Gatelys av Vibeke Johnsen 00:51, tor. 17 mars 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Alta 4 minutter senere

Gatelysene er svært svake på strekningen Rafsbotn/Russeluft-krysset og helt til Jonasbakken. Det har vært slik i mange år nå! Noen steder ser du nesten ikke lys på selve veien. Det er farlig for fotgjengere å ferdes da det ikke finnes gangfelt og er dårlig belyst. Saken gjelder: Gatelysene er satt opp med riktig avstand men pga alder til lysarmatur gir dette en synlig lyseffekt på kanskje 10% av det det burde ha vært.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:43, tor. 14 april 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter