Back to all reports

Idiotisk trafikkløsning

Reported in the Annet category anonymously at 17:50, fre. 23 august 2013

Sent to Bergen and Hordaland 5 minutes later

Hei, Beklager jeg bruker dette til å skrive inn min frustrasjon på rundkjøringa ved lagunen, men nå klarer jeg ikke å holde det i meg lengre. I dag fredag 23. august var det kø slik det er hver dag på ettermiddagen. Klokken 16:30 var det kø nesten fra statoilstasjonen ved Sandsli til Lagunen i begge felt! Kollektivfeltet var smekkfult av biler!

Det som er problemet med denne rundkjøringen er at det er en rundkjøring. Bilene som kommer fra sentrum og tar til venstre mot Fana blokkerer all motgående trafikk som kommer fra Sandsli. Det er ganske fantastisk å tenke på at dette er hovedferdselsåren fra sentrum til flyplassen i Norges andre største by, også presteres det å bygge 3 rundkjøringer på 500 meter + en idiotisk rundkjøring ved sandsli ved statoil.

Dersom det hadde vært lagd en trafikkmaskin eller bare så enkelt som en under/ overgang slik at de som skulle mot sentrum bare kunne kjøre under/over ville dette køkaoset forsvinne. Det er en enkel løsning som vil spare samfunnet for masse tid og penger totalt sett!

Nå har Begen satt opp bompengeavgiften fra 15 til 25 kroner. Nå forlanger jeg at vi får noe tilbake for pengene. Ønsker at dere videresender til de rette folkene slik at denne håpløse trafikkløsningen kan få bli avviklet en gang for alle.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?