Tilbake til alle rapporter

Vegetasjon skaper farlige situasjoner

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 11:06, fre. 6 september 2013

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lier 3 minutter senere

Vegetasjon (trær) i dalsøkket ved svingen v/ Asdøl på RV285 skaper farlige situasjoner pga redusert sikt. Kjørende kan ikke se tungtraffikk eller annen traffikk som kommer i andre retningen. Pga. smal vei oppstår daglig meget farlige situasjoner her, da folk desverre i praksis kjører temmelig fort. Det er også høye kanter ned fra asfalten som ofte skaper sleng og nær frontkollisjoner om vinteren. Kan kommunen / fylket nå få tatt ned trærne i dette området. Dette ville hjelpe.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:49, fre. 4 oktober 2013

 • Fortsatt ikke gjort noe med vegetasjonen her. Nå må snart myndighetene ta denne trafikkfellen alvorlig. Hvor mange front til front kollisjoner skal vi ha her i vinter. I fjor var det en rekke kollisjoner og svært alvorlige hendelser i denne singen.

  Publisert anonymt 11:49, fre. 4 oktober 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:03, fre. 1 november 2013

 • Vegvesenet og fylkeskommunen viser sesverre som vanlig en god porsjon arroganse i saker som dette. Det oppstår daglig svært farlige situasjoner i denne svingen. Når skal man få gjort noe med dette? Jeg vil oppfordre alle til å stille opp på Sylling Skole den 6.11.2013 kl 18:00 for å melde seg på i aksjonsgruppa som jobber for å forbedre RV285. Nå må det settes betydelig større press på fylkeskommunen og vegmyndighetene. Hvor mange mennesker skal dø på RV285 før myndighetene gjør noe som helst?

  Publisert anonymt 12:03, fre. 1 november 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:11, fre. 29 november 2013

 • Dette er fortsatt ikke løst! Det utvises en voldsom arroganse i denne saken. Når skal man få løst problemet?
  Man bruker penger på å sette opp autovern andre steder på veien som skaper dødsfeller. Personbiler er nå fanget i veibanen pga autovernet i stedet for å kunne kjøre av veibanen om det kommer et vogntog på tvers. Disse pengene kunne blitt brukt til å fjerne vegetasjon på noen steder der det skjer nestenulykker daglig. Snakker om feilprioritering og dårlig planlegging. Dette må nå være en sak for aksjonsgruppa på Sylling som har 600 medlemmer. Hvor lenge skal vi finne oss i dette?

  Publisert anonymt 13:11, fre. 29 november 2013

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:54, fre. 27 desember 2013

 • Fortsatt er intet gjort. Det utvises en enorm arroganse fra fylkeskommunen og entreprenøren som er ansvarlig for vedlikeholdet. I denne svingen er det også svært dårlig saltet fordi de skal "spare miljøet". Men hva med de som kommer til å dø i denne svingen fordi de ikke ser vogntoget som kommer på tvers i svingen på glatta? Små tiltak kan hindre dødsulykker i denne svingen. Hvor lenge skal vi finne oss i at intet blir gjort?

  Publisert anonymt 14:54, fre. 27 desember 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter