Tilbake til alle rapporter

Manglende asfalt

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 14:28, fre. 6 september 2013

Sendt til Statens vegvesen region øst og Ski 2 minutter senere

Når har kommunen planer om å asfaltere grusveien fra Parkveien til Dalstunet/Oppegårdveien? Det er kun er grusvei idag, og dette gjør det vanskelig å ta seg frem både for rullestolbrukere osv. Om vinteren er det også et stort problem at man ikke får brøytet ordentlig grunnet grusunderlaget som igjen fører til at det store deler av vinteren er is i hele bakken ned. Spesiellt fra mars til mai er dette et stort problem. De gangene det strøs hjelper dette kun 1 dag ettersom grusen smelter igjennom isen og blir borte iløpet av natten. Dette er en av de mest brukte veiene fra den nedre delen av Langhus, og vi ber derfor at man snart investerer i asfalt på denne "stien" slik at man slipper å ferdes her med livet som innsats i vintermånedene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:28, fre. 4 oktober 2013

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter