Tilbake til alle rapporter

Ulykkes kryss.

Rapportert anonymt 09:50, tor. 17 mars 2011

Sendt til Telemark og Porsgrunn 4 minutter senere

Det går ikke en uke hvor det ikke er en ulykke i dette krysset. Det er vanskelig å komme inn på veien fra sideveiene spesielt i rushen, men det er tilgjengjeld da det er tryggest i forhold til fartøyenes hastighet. Konklusjonen er ofte at folk som skal av eller på veien bruker side veier for å komme direkte til sin fil. som igjen gir mer trafikk på blant annet skoleveien til veldig mange barn. I tillegg til at det da er en 30-sone der som ingen overholder, selv om det er kun et kjørefelt og trafikk i begge retninger. Og ingen fortau/gangvei til de som går.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter