Back to all reports

Høy fart i boligområde

Reported in the Annet category anonymously at 17:44, tir. 29 oktober 2013

Sent to Akershus and Ski 1 minute later

Står merket på kartet her + div. andre offentlige kart at Fossveien ikke er tilknyttet Parkveien men, dette stemmer ikke. Her er det åpent og trafikken blir dermed stor. I Parkveien er det ikke fartsdumper men, i Fossveien er det lagt dumper et lite stykke. De som kjører til firma på toppen av Parkveien kjører ofte feil og vi får mye lastebiltrafikk gjennom Fossveien. De kjører som regel veldig fort da de alltid har det travelt. Bor veldig mye barn i området i tillegg så er Fossveien skolevei for veldig mange barn. Det er stort ønske om å få opp bom som er avtegnet på kartet mellom parkveien og Fossveien. Evt. om det legges fartsdumper hele veien slik at vi får ned hastigheten her.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 18:08, tir. 26 november 2013

  • Sendte mail til teknisk sjef og postmottak i Ski Kommune men, de svarer ikke på dette. Regner med at det er veldig nedprioritert å øke sikkerhet for skolebarn og folks velferd. Regner ikke med at noe vil bli gjort her og at dette kommer til å bli en privat kamp mot høy fart og mye trafikk.

    Posted anonymously at 18:08, tir. 26 november 2013

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?