Back to all reports

For dårlig brøytet av gangbane

Reported in the Snøbrøyting category anonymously at 15:45, ons. 11 desember 2013

Sent to Klæbu and Statens vegvesen 4 minutes later

Dettte er det samme vært år at gangbanen er for dårlig brøyttet også strød.Det er også ett problem når de ikke skjønner at om de brøyter gangbanen først og så brøyter veien for og så kast all snø tilbake på gangbanen.så gjør en bedere jobb fra sørborgen skole til sentrum. brøyt førs og strø etterpå er lurt.Jeg går her vær dag og det er den dårligste plass og gå for fotgjengere,skolebarn,folk med barnevogn og eldre, alle klager på det samme så nå får vi se om hva som blir gjort.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 15:25, tor. 9 januar 2014

  • Nei problemet ble ikke løs ,med løst seg selv til slutt pga mildværet. Vinteren er ikke ferdig så det skal bli artig å følg med om det blir berdere når snøen kommer igjen!

    Posted anonymously at 15:25, tor. 9 januar 2014

  • Dettte er det samme vært år at gangbanen er for dårlig brøyttet også strød.Det er også ett problem når de ikke skjønner at om de brøyter gangbanen først og så brøyter veien for og så kast all snø tilbake på gangbanen.så gjør en bedere jobb fra sørborgen skole til sentrum. brøyt førs og strø etterpå er lurt.Jeg går her vær dag og det er den dårligste plass og gå for fotgjengere,skolebarn,folk med barnevogn og eldre, alle klager på det samme så nå får vi se om hva som blir gjort. PS: Dette skrev jeg i 2013 og det er ikke blitt bedere siden da. Hvem er den ansvrlige og er det ikke på tide og våkne opp?

    Posted by p-tro@online.no at 11:13, fre. 23 februar 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?