Tilbake til alle rapporter

Elendig bøyting, manglende salting og manglende strøing fører til is-svuller og farlige situasjoner i hele Fagerliåsen.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 15:20, fre. 27 desember 2013

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lier 5 minutter senere

Dårlig bøyting, manglende salting og manglende strøing fører til is-svuller og farlige situasjoner på vegnettet i hele Fagerliåsen. Her ligger det en barnehage og det er mange fotgjengere som ferdes i området. Vegnettet er også allt fro smalt. Det har blitt en vesentlig forringing av kvalitetet på utført vintervedlikehold i Fagreliåsen de to tre siste år. Fint om kommunen nå tar tak i dette en gang for alle og sørger for at vi som bor her ikke må oppleve ulykker eller kollisjoner som følge av dette. (Minner om at nær alle Syllings skattebetalere bor i dette området. Hvor lenge skal vi finne oss i at det ikke måkes, saltes eller strøs tilstrekkelig i vårt nærområde når vi betaler såpass mye skatt som vi gjør?)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Området brøytes og strøs etter kommunens standard. Avvik fra denne vil bli framlagt for utfører. Fagerliåsen ligger ikke inne på saltrode.

    Sendt inn av Tore Johansen 09:20, tor. 2 januar 2014, markert som fikset

  • Det er fortsatt for dårlig brøytet i hele området Fagerliåsen. Blank is foran pålkjøring til riksveg, svuller, manglende strøing, snø kastes ned i oppkjørselene til folk (helt unødvendig).

    Publisert anonymt 10:53, lør. 25 januar 2014, åpnet på nytt

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter