Back to all reports

Steinsprang fra lastebiler

Reported in the Annet category anonymously at 12:07, tor. 6 februar 2014

Sent to Sør-Trøndelag and Trondheim 3 minutes later

Steinsprang fra grusbiler er ett stort problem for oss som kjører daglig på fylkesvei 704 fra Tiller til Klæbu. Grusbiler som kommer ned fra steinbruddet som er eid an Ramlo grustak i Sjøla og er overlastet med stein så det raser av og skaper trafikkfarligste og skader på kjøretøy. Jeg er en av dem som kjører mye på den strekningen og er påført skade nå på min tredje 3 nye bil. Siste gang var nå 04.02.14 ca kl.1100 på dagen når jeg var på tur hjem fra Tiller og kom til Sjøla kom det en grus bil i hundre ned fra steinbruddet og inn på fylkesveien. Det raste stein ned fra platten og jeg så det kom flyvende en stor stein rett mot frontruten min. Jeg trodde helle frontruta skulle ryke på gru av den smellen som oppsto da den traff frontruta. Frontruta må selvfølgelig byttes jeg er ikke særlig glad for at dette noe jeg ser nesten vær dag at det raser last av disse store grustrailerne som kjører her av mye unggutter og jenter som ikke sjekker lasten før de kjører og er lastet til randen av stein. Eller det gjelder sikker alle sjåfører som kjører bl.ant her. Det vises også veldig godt når du se i rundkjøringen ved Sandmoen. Der ligger av og til pleti stein som har rast av lasteplan på grunn av overlast og for stor fart inn i rundkjøringen. Er det ingen som fører kontroll med all trafikkfarlige trafikk som er på fylkesvei 704. Jeg tror ikke de som kjører disse store bilene som er lastet med 40-50 tonn med grus og stein hvor farlig det egentlig er og hva som skjer om de må plutselig må bråstopp. Jeg håper at de rette eiere av transport firmaene slik som Ramlo blir gjort oppmerksom på all uvettige lasting og kjøring av bilene og vi som kjører her slipper og kjør med hjerte i halsen hver gang vi møter grusbilen og at det blir utfør kontroller her!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 13:52, tor. 6 mars 2014

  • Det er fortsatt mye stein i Brøttemsveien ved sjøla steinuttak til Ramlo. og mye stein i kjøreban ved rundkjøringen ved sandmoen.Jeg bare venter på neste gang det kommer flyvende en stor stein.Det må da gå ann at det blir utført enn kontroll på at lasten er sikkret på alle de gruss og steintransporten som er på denne veien. Det er joklart for alle at når det rasser av stein fra enkelte biler i rundkøringen så er det ikke sikkret last.Det er bare og kjør en tur og se selv. jeg håper det blir bedere snart!!!

    Posted anonymously at 13:52, tor. 6 mars 2014

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?