Tilbake til alle rapporter

Farlig fotgjengerovergang

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Kim Håkonsen 09:40, fre. 21 februar 2014

Sendt til Statens vegvesen region øst og Vestre Toten 5 minutter senere

I store deler av vinteren har det blitt lagt snø helt inntil kanten av veien. Resultatet blir at fotgjengerovergangen inn til barnehagens parkering ikke har god nok plass utenfor veibanen til å vente på at biler stopper.

Det er i praksis umulig å føle seg trygg når man må gå i veibanen for å komme seg opp til overgangen, og så stå I veibanen for å vente på å få komme over.

Kommer det en bil som ikke får stoppet, eller svingt litt unna, og man står der med barnevogn, ja da går det ikke bra. Ikke kan man ha nummer to gående ved siden av seg og under kontroll, men man må ha ham/henne foran/bak seg, uten kontroll.

Vær så snill å flytt snøen en meter eller mer inn mot gamle butikken, fra simensbakkenkrysset og opp, der er det ikke brøytet allikevel...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kontaktet Mesta direkte, de skulle se på det, fylkesvei.

    Publisert anonymt 19:16, fre. 21 februar 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter