Tilbake til alle rapporter

Lifsfarlige hull i asfalt

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 09:41, tor. 6 mars 2014

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lindesnes 4 minutter senere

Vi har et aktivt idrettslag på jobb, hvor flere sykler til jobb regelmessig. Riksvei 460 fra Vigeland til GE Healthcare v/Ramslandsvågen har alltid farlige hull i asfalten. Særlig farlig i bakker der farten blir størst som ved lysestøl/lohne. Dette gjentar seg år etter år - like ille er det at det synes som om de som av og til reparerer et hull ikke har noen yrkes-stolthet. De legger litt asfalt i hullet, uten å jevne det til. Så både hull - og enkelte reparerte hull er farlige for oss syklister. Oppfordring - ta dette på alvor, og reparer alle hull og sprekker på en fagmessig måte!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:52, fre. 4 april 2014

  • Problemet er ikke løst. Det er fremdeles veldig mange hull og sprekker i veien, så jeg håper det betyr at dere ikke har vært der enda. De aller største hullene synes å være reparert, men da på en dårlig måte for syklister. Det virker rett og slett som om de som utførere arbeidet ikke har yrkesstolthet.

    Publisert anonymt 11:52, fre. 4 april 2014

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:38, man. 5 mai 2014

  • Det er fremdeles mange farlige hull og sprekker i veien. Vi kan ikke se at det har vært noe "lappe-team" der i det hele tatt.

    Publisert anonymt 14:38, man. 5 mai 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter