Tilbake til alle rapporter

Hull i gangvei

Rapportert i kategorien Hull i vei av Edward Olafsen 20:51, tir. 29 april 2014

Sendt til Statens vegvesen region øst og Lørenskog 3 minutter senere

Vi har en gangvei (raknesvei) som har 2 store dumper/hull som har kommet de siste 2-3 årene. De er så store at om noen sykler på disse i stor fart vil man risikere skader på sykkel og å ramle. Det er mange barn om område så det er nok bra å få asfalltert gang veien på nytt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei Ditt innspill er videresendt til saksbehandler. Vi ønsker imidlertid å gjøre deg oppmerksom på at innspillet ikke vil bli besvart da vi har vår egen feilmeldingstjeneste. Vi anbefaler derfor at du ved neste anledning benytter Mitt Nabolag. Mitt nabolag finner du her. http://lorenskog.rosy.no/ Hilsen kommunalteknikk

    Sendt inn av Lørenskog kommune 10:20, ons. 30 april 2014

  • Disse hullene er fremdeles ikke utbedret, og de er farlige for syklister. Vennligst fyll igjen hullene og eller jevn ut ujevnhetene i gangveien.

    Sendt inn av Stein H. Bøhler 17:54, man. 15 september 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter