Back to all reports

Finn to feil.

Reported in the Annet category by jan F. Knudsen at 18:02, man. 26 mai 2014

Sent to Moss and Østfold 2 minutes later

Problemet ligger ved fylkesveg 18 og burde vel rapporteres til vegvesenet/driftsentreprenør, men jeg bruker de kanaler jeg kan. Det er tross alt også knyttet til en gangveg til en mye benyttet g/s-veg til Ørejordet. Det er en skoleveg også. Det vesentligste problemet er den dårlige sikten. Stadig vekk opplever vi at biler må bråbremse når vi kommer for å bruke gangfeltet. På vinterstid opplever vi dessuten av og til at snø lagres der buskene er slik at det skaper dårlig sikt. Et mindre problem er det dårlige skiltet. Dette er av mer estetisk art. Det er forresten også kjønnsdiskriminerende. De gamle "hattkallskiltene" skal ikke brukes.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Skiltet er skiftet ut. Bra! men buskene er der ennå. Mulig jeg tar direkte kontakt med grunneier og at jeg evt. hjelper ham med det. Det er uholdbart at det er så dårlig sikt.

    Posted by Jan F. Knudsen at 14:09, tir. 17 juni 2014

  • Gangfeltskiltet har kommet opp selv om det ikke er helt etter håndboka om at kulemannen skal gå mot gangfeltet. Det får vi tåle. Men buskene hindrer fortsatt sikt. De står sannsynlig vis delvis på kommunal grunn. Det er 40 km fartsgrense på stedet, men bilene kommer nok i større fart. Da skulle det vel ha vært 50 meters fri sikt (langs vei) tre meter inn på gangveg/forlengelse av gangfelt mot Ørejordet. Her er det kanskje 1,5 meter. Dette er skoleveien (Malakoff vgs/Bytårnet skole) til store deler av de som bor på Klommesten/Ørejordet og nå er det skolestart (skrives 15. aug). Bildet langs vei er fra 2013, men vegetasjonen er uforandret.

    Posted by Jan F. Knudsen at 10:10, fre. 15 august 2014

  • Jeg klippet selv noe, men kunne ikke gå inn på privat grunn og gjøre det. Nå er det uansett bedre sikt pga løvfall.

    Posted by Jan F. Knudsen at 09:21, man. 20 oktober 2014

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.