Tilbake til alle rapporter

Finn to feil.

Publisert av jan F. Knudsen 18:02, man. 26 mai 2014

Sendt til Moss og Østfold 2 minutter senere

Problemet ligger ved fylkesveg 18 og burde vel rapporteres til vegvesenet/driftsentreprenør, men jeg bruker de kanaler jeg kan. Det er tross alt også knyttet til en gangveg til en mye benyttet g/s-veg til Ørejordet. Det er en skoleveg også. Det vesentligste problemet er den dårlige sikten. Stadig vekk opplever vi at biler må bråbremse når vi kommer for å bruke gangfeltet. På vinterstid opplever vi dessuten av og til at snø lagres der buskene er slik at det skaper dårlig sikt. Et mindre problem er det dårlige skiltet. Dette er av mer estetisk art. Det er forresten også kjønnsdiskriminerende. De gamle "hattkallskiltene" skal ikke brukes.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Skiltet er skiftet ut. Bra! men buskene er der ennå. Mulig jeg tar direkte kontakt med grunneier og at jeg evt. hjelper ham med det. Det er uholdbart at det er så dårlig sikt.

    Sendt inn av Jan F. Knudsen 14:09, tir. 17 juni 2014

  • Gangfeltskiltet har kommet opp selv om det ikke er helt etter håndboka om at kulemannen skal gå mot gangfeltet. Det får vi tåle. Men buskene hindrer fortsatt sikt. De står sannsynlig vis delvis på kommunal grunn. Det er 40 km fartsgrense på stedet, men bilene kommer nok i større fart. Da skulle det vel ha vært 50 meters fri sikt (langs vei) tre meter inn på gangveg/forlengelse av gangfelt mot Ørejordet. Her er det kanskje 1,5 meter. Dette er skoleveien (Malakoff vgs/Bytårnet skole) til store deler av de som bor på Klommesten/Ørejordet og nå er det skolestart (skrives 15. aug). Bildet langs vei er fra 2013, men vegetasjonen er uforandret.

    Sendt inn av Jan F. Knudsen 10:10, fre. 15 august 2014

  • Jeg klippet selv noe, men kunne ikke gå inn på privat grunn og gjøre det. Nå er det uansett bedre sikt pga løvfall.

    Sendt inn av Jan F. Knudsen 09:21, man. 20 oktober 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter