Tilbake til alle rapporter

Behov for vedlikehold Wilhelm Klemsgt.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 13:07, ons. 11 juni 2014

Sendt til Horten og Statens vegvesen region sør 3 minutter senere

Denne gaten har i flere år vært i dårlig stand, men den har nå blitt i vesentlig dårligere stand enn den har vært tidligere. Asfalten "smuldrer" opp, og det har nå dukket opp flere hull i veien. Har oppfattet det slik at kommunen for en tid tilbake brukte denne gaten til å teste ut en annen asfalttype. Gammel asfalt kan sees under øverste lag som smuldrer opp. Gaten er i utgangspunktet rolig og lite traffikert, og således ypperlig for barn å sykle/leke i. Slik gaten fremstår nå, er ikke dette mulig. Gaten er heller ikke feiet av kommunen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kommunen har lagt ny asfalt i hele gata

    Publisert anonymt 10:34, søn. 22 mai 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter