Tilbake til alle rapporter

Manglende oppsatt sikkerhets gjerde

Publisert av ernst skønberg andersen 11:21, man. 23 juni 2014

Sendt til Moss og Østfold 4 minutter senere

Etter fjellsprengning i Jutulveien 11 oppsto en livsfarlig loddrett skrent mot Slyngveien 65. (Bilde viser fjellskrent høyere enn 2 etg bygning, sett fra Slyngveien 65) Moss kommune (v/Ellefsen) avtalte med utbygger at det skulle settes opp gjerde der små barn ikke skulle ha lett for å klatre over og falle ned. Utbygger møtte opp i Slyngveien 65, og det ble enighet om at han skulle besørge 1,5 m stående plankegjerde, men det skulle avtales utforming spesifikt. Flere purringer har ikke resultert i resultat. Det bes om at rett myndighet prioriterer saken.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:37, tir. 22 juli 2014

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:26, ons. 20 august 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter