Tilbake til alle rapporter

Rotter

Publisert av Jørn Magne Gundersen 09:30, tor. 10 juli 2014; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Karmøy og Rogaland 5 minutter senere

Vi har observert rotter i nabolaget, jeg har selv hatt 1 på trappen og en i gårdsrommet. Er dette noe kommunen gjør noe med?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei, dere kan lese infobrosjyre om rotter som kommunen har utarbeidet. Les under "helse" og "miljørettet helsevern" på kommunens hjemmeside. Det er den enkeltes ansvar å ta tak i evt rotteproblem på sin eiendom (kommunen, dersom det er kommunale bygg). MVH Dag-Helge Rønnevik, kommuneoverlege

    Sendt inn av Dag-Helge Rønnevik 15:25, tor. 10 juli 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter