Tilbake til alle rapporter

Uoversiktlig kryss ved siden av en barnehage

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 14:44, fre. 25 juli 2014

Sendt til Hammerfest og Statens vegvesen region nord mindre enn et minutt senere

Ved innkjøring fra Finnmarksveien og inn til Isbjørnhiet barnehage er det en vei som vi må vike for før innkjøring til barnehagen. Denne veien kommer inn fra vår høyre og vi har dermed vikeplikt. Dersom dere tar dere en tur dit, ser dere at huset på hjørnet har en såpass høy mur rundt hagen sin at alle som kommer ut av denne veien er usynlige for oss som kommer fra Finnmarksveien før vi treffes veeeeldig nært. Også har de bilistene en fart som ikke tillater dem å krype ut i krysset for å kikke forsiktig rundt svingen/muren om det kommer noen av oss fra Finnmarksveien. Det er kanskje 30 sone der, men det er ikke gåfart det. Foreslår at det blir satt opp et vikepliktsskilt der for denne veien fra høyre slik at de blir nødt til å ta seg en oppbremsing for å vike for oss fra Finnmarksveien. Takk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:16, fre. 22 august 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter