Back to all reports

Asfaltert feil gate??

Reported in the Gater/Veier category by Truls Røise at 23:41, søn. 27 juli 2014

Sent to Hamar and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Hva har skjedd i Folkestadsgate og hvorfor er denne asfaltert? De har ødelagt hele gata ved å ikke høvle ned før ny asfalt lagt slik at denne flukter med veiskulder og den fine brostene. Nå er det i stede en trafikkfarlig felle ved at det er en stygg og høy asfaltkant langs hele gata på 5-10cm. Får en syklist hjulet utenfor og stuper på hodet i veien så blir dette stygt. Her må det ryddes opp og ta grep umiddelbart. I tillegg er arbeidet utført på en meget stygg måte da det er skjevt og asfalt lagt igjen. Nye kantstener heller ikke satt på plass ved vegkryssene. Slett jobb og trafikkfarlig!!!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei

    Det har blitt utført en reasfaltering i gaten fordi dype sprekker og høye kumlokk utgjorde en fare for syklister. Dette er en nød løsning da kommunen ikke har penger til en full opprustning av gata. Dvs trær,beplantning,brostein,Va-ledninger,etc. Når VA-ledninger er sanert og nye er lagt i bakken, kan vi ruste opp gata slik den var da den ble etablert.

    Posted by viggo svendsen at 16:04, tir. 29 juli 2014

  • Hei Viggo, ser ditt svar. Men dagens løsning med høye asfaltkanter lang brostein og veiskulder er da mye mer trafikkfarlig. Hva skjer om en unge eller eldre svaksynt person får sykkelhjulet sitt utenfor kanten? Kan få katastrofale følger og bør umiddelbart tas tak i. I tillegg må de sette på plass kantsten der de har gjort inngrep i naturen. Ser ikke ut dette og en skam. I tillegg fjerne stor asfaltklumper som er lagt igjen som avfall i veiskulder.

    Posted by Truls Røise at 10:52, ons. 30 juli 2014

  • Denne saken er veldig gammel Lukkes

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 08:30, tir. 3 desember 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?