Tilbake til alle rapporter

Mangler fotgjengeroverganger

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 15:33, tir. 12 august 2014

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Det mangler merkede fotgjengeroverganger i Adolph Tidemandsgate. Overgangene forsvant da gata ble ble asfaltert. Jeg har merket at enkelte bilister er mindre villig til å bremse ned når fotgjengerne befinner seg på de utmerkede overgangene. Ikke alle fotgjengere har like godt syn, hørsel og bevegelighet, så det er viktig at overgangene blir merket.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Nå er stripene heldigvis på plass. Det virket som om noen bilister pratiserete påkjørsretten da stripene ikke var der. Det var tuting, fingern, og noen gasset på for å komme fort forbi.

    Publisert anonymt 21:09, tir. 26 august 2014, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter