Tilbake til alle rapporter

Overvann som følge av asfaltering

Publisert av Thorkild O. Haus 19:05, tir. 19 august 2014

Sendt til Vennesla og Vest-Agder 5 minutter senere

Hei! Jeg mener jeg er en tålmodig mann, men nå er selv min tålmodighet slutt. Som dere ser av e-posten under så tok jeg opp denne saken i 2011 og med en senere befaring med en representant fra teknisk i kommunen, ble det sagt at dette måtte kommunen ordne. Siden denne befaringen har jeg hverken sett eller hørt noe. Dette forventer jeg nå blir rettet opp!

Hilsen Thorkild O. Haus, Lundevegen 44, 4700 Vennesla

> From: FiksGataMi [fiksgatami@rt.nuug.no] > Sent: 2011-12-20 21:30:08 CET > To: Thorkild O. Haus [thorohau@online.no] > Subject: Skjema for din sak på FiksGataMi > > Hei Thorkild O. Haus, > > for 4 uker siden, la du til en sak på FiksGataMi med detaljene > som vist i denne eposten. For å holde vår nettside oppdatert og > relevant, vil vi sette pris på om du kunne fylle ut følgende > skjema for å oppdatere saken: > > http://www.fiksgatami.no/ Q/ CTuXNaGGpPv2Go3iTm > > Vennligst ikke svar på denne eposten; det er muligheter for å > kommentere i skjema. > > Vennlig hilsen, > FiksGataMi-gruppen > > Saken du la til var som følger: > > Overvann > > Etter at det ble lagt ny asfalt på Park and ride plassen så ble > vannets frie løp blokert i nordenden av fortau ved Fysiorelax. > Det blir derfor en stor vannansamling her som på sikt vil > ødelegge inngangsrampe/trapp inn til Fysiorelax.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:27, man. 20 oktober 2014

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter