Tilbake til alle rapporter

Høy fartsgrense ifht vei, skilting og utkjøringer

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 11:40, tor. 18 september 2014

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Deler av Bråteveien har fortsatt en del hvor fartsgrensen er på 80 km/t, noe som i seg selv er underlig. Vi kjører denne veien flere ganger daglig, og det er ofte personer som går i veikanten fordi det ikke er fortau. Her kommer turgåere, barn, barnevogner og syklister. På vinterstid er dette ekstra skummelt. I tillegg er det en del avkjøringer til veien, blant annet opp til en barnehage. Vi har flere ganger opplevd å nesten bli påkjørt bakfra av biler som kommer i 80 km/t som ikke ser at vi står bak svingen og skal svinge av veien. Helst kunne vi vel sett at veien fikk en lavere hastighet og gjerne også fortau, men alternativt at det føres opp fareskilt som varsler veiene som tar av. Veien er også flere steder i mindre god stand med tanke på at fartsgrensen tillater 80 km/t. Veien er ujevn og med kantlinjer som delvis går utenfor asfalten noen steder. Vi vet ikke om dette er rett sted å ønske oss en lavere hastighet, men håper det kan tas videre uansett.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter