Back to all reports

Hull ved veikanten

Reported in the Hull i vei category anonymously at 20:24, fre. 19 september 2014

Sent to Ringerike and Statens vegvesen region sør 1 minute later

De gangene jeg har syklet forbi punkt som vist i kartet, så har jeg lagt merke til et litt dypt hull på høyre side av asfaltkanten, i det jeg vil kalle grus- og sandlaget til veibanen (underlaget til asfalten).

Mener at hullet er ca midt i mellom 2 gule informasjonsskilt på vei nordover på E16 og like før krysset (100-200m?) mellom E16 til Hønefoss og riksvei 241 til Jenvaker.

Er litt oppoverbakke på nevnte punkt, så sykler i ca 10-12 km/t. Anslår hullet til å være ca 30-50cm i lengde og kanskje 10-20cm bredt. Det virker litt dypt, 20-50cm?

Men har ikke målt med tommestokk, målebånd eller noe, så tallene er bare på øyemål fra en syklist i "oppoverbakke-fart".

Inntrykket jeg sitter med av hullet er at det ved (kraftig) regnvær, så kan regnet vaske vekk mer sand og gruss, slik at hullet vokser. Dermed så kan en risikere at veibanen etter ei stund plutselig gir etter, og det er litt pga denne bekymringen at jeg melder inn hullet.

Har lagt merke til hullet fra april/mai i år til nå i september, og da 3 til 5 ganger når jeg har syklet min litt lengre sykkel- og treningsrunde.

Har dessverre ikke bilde av hullet. Er ute på treningstur på 223km (tur/retur Oslo/Lygnasæter) når jeg sykler forbi, og da har en jo ikke tid til lengre stopp for å måle og fototgrafere.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?