Tilbake til alle rapporter

Overgangsfelt over RV17 fra kjeldmyrvegen til YX Bangsund

Rapportert anonymt 17:21, ons. 3 desember 2014

Sendt til Namsos og Nord-Trøndelag 3 minutter senere

Det burde virkelig blitt påkostet ett overgangsfelt over rv17 på Bangsund, over til YX Bangsund og bussholdeplassen! Dette er en plass med masse bil trafikk OG MASSE folk som krysser vegen for å ta bussen eller handle på YX! alt i fra små unger til eldre mennesker! veit at dette har blitt tatt opp med kommunen tidligere men har blitt avblåst av forskjellige årsaker som at det ikke er mulig å senke fartsgrensen forbi dette området?? rett og slett helt patetisk!! Nå er det på tide at kommunen tar tak og samarbeider med Veivesenet og gjør det mest logiske og tenker på sikkerheten på våre myketrafikkanter!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:19, tor. 1 januar 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter