Tilbake til alle rapporter

Hei

Rapportert i kategorien Gatelys av Kristina Johnsen Hage 20:28, ons. 17 desember 2014; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Nordreisa og Statens vegvesen region nord 2 minutter senere

Jeg har skrevet til dere før, får 1 års sia men ikke fiksa en enda, jeg bor i moskodalen 1110 vi har 3 lykter som ikke funkere det er veldig mørkt hær og vi vil at det ska være lys der.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Klarer ikke og finne det må karte

    Sendt inn av Kristina Johnsen Hage 20:29, ons. 17 desember 2014

  • Dette skal nå være fikset. Enkelte punker kan fortsatt være mørke, dette skyldes at det er noe feil med lysarmaturene. Disse feilene vil ikke bli prioritert i denne omgang i og med at det kun er snakk om enkeltpunkter.

    Publisert anonymt 14:24, tir. 9 februar 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter