Back to all reports

Hullete hovedvei

Reported in the Hull i vei category anonymously at 18:09, man. 5 januar 2015

Sent to Rygge and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Klosterveien fra Larkollveien til Dyreveien har flere hull som drar biler med litt større hjul i retningen midten av veien. Veien er smal og man er avhengig av at det er lett å holde bilen i veikanten når to større kjøretøy møtes. Det er spesielt ille i svingen ved den "blå butikken" og avkjørselen ned til Larkollenveien igjen (se pin på kart).

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Midt i veien rett ved der stikkveien fra Larkollen kommer opp er det to farlige hull. Er du uheldig her punkterer du elle slår felgen i stykker. Hold godt til høyre.

    Posted anonymously at 00:00, tir. 13 januar 2015

  • Det er også et veldig stort hull rett etter svingen ved stikkveien fra Larkollveien (retning den ironiske veien Hulveien). Disse tre megahullene må fikses ASAP ZULU!

    Posted anonymously at 09:26, tir. 13 januar 2015

  • Oppdatering 28.01.2015: De hullene som er nevnt i tidligere kommentarer har blitt utbedret. Nå er det derimot et par nye hull som begynner å vokse. Veien mellom Larkollveien og svingen ved Gullfunnet er på overtid hva angår feil på asfalten og jeg tør garantere at det blir flere hull i løpet av våren. Veien trenger desperat nytt dekke. Jeg håper det blir prioritert så snart som mulig etter snøen og tælen er borte.

    Posted anonymously at 12:34, ons. 28 januar 2015

  • Nå må noen ut her (igjen). Det er 7-8 svære krater i veien nå. Enkelte er veldig dype og det smeller noe voldsomt i bilen dersom man er uheldig og kjører ned i dem.

    Posted anonymously at 06:37, tor. 26 februar 2015

  • Ny asfalt

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 15:01, tor. 6 oktober 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?