Back to all reports

Ingen autovern, for smal veg

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 22:15, tir. 27 januar 2015

Sent to Karmøy and Statens vegvesen region vest 5 minutes later

Autovernet i krysset til skrestølen er ikke reparert etter en bil kræsjet, nå er autovernet mer som et hopp ut i hovedveien.

Veien videre innover skrestien bort til veien blir fortau er altfor smal, daglig opplever vi nestenulykker mellom bil og syklist/ fotgjenger. Minimum bredde på denne veien oppfyller ikke kravene til en kombivei. Det mangler autovern hele veien innover skrestien, ved nedkjørsel fra eiendommene holder man av og til på å skli ut i hovedveien ved kuldegrader.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Finnes det noen oppdatering på dette?

    Posted by Jarl-Erik Storesund at 13:06, tir. 28 juli 2015

  • Her er det fortsatt ikke vært noen forbedring, dette er Tysvær og ikke Karmøy. Dette bør utbedres, da jeg skrev første sak i 2012 å det er fortsatt daglige nesten ulykker med syklister som tror de sykler tour de france, foreldre med barnevogn, unger, mopeder, biler osv.

    Veien er som beskrevet ikke bredere en et fortau men det er en bilvei/ kombi vei. På bildet over vises skiltet som beskriver hvor fortauet starter.

    Alle fotgjenger og syklister tror de er på fortau helt frem til og med toskatjern, dette er ikke tilfelle.

    Skal dere vente til det skjer en ulykke kommer jeg snart til å ta kontakt med media. Denne strekningen blir veldig mye brukt av turgåere, ungdom på moped og syklister på vei til frankrike.

    Vær vennlig å ta dette på alvor

    Posted anonymously at 13:52, tor. 12 mai 2016

  • Hvorfor skjer det ingenting og hvorfor er det ingen tilbakemelding på dette? Har sett at det er folk å ser på veien men vet ikke om det har med dette å gjøre? Ønsker en tilbamelding på dette.

    Posted anonymously at 20:13, fre. 27 januar 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?