Tilbake til alle rapporter

Mørke gatelys

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 09:29, ons. 11 februar 2015

Sendt til Nordreisa og Statens vegvesen region nord 1 minutt senere

Fra Rotsund veien 1068, og nordover er det 2 stk mørke vei lys etter hverandre. Disse har vært mørke i ca 3 -4 mnd. Har merket meg at denne mørke sonen gjør ukjente bilister usikre, da den mørke sonen ligger i sving som det ikke er god oversikt over.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Synes jo at det er noe merkelig at jeg som har rapportert problemet skal oppdatere om dette. Det burde vel ligge på de som gjorde utbedringen/arbeidet gjøre.

  Publisert anonymt 23:46, tor. 12 mars 2015

 • Beklager sen responstid, vi har merket oss at det er mange lyspunkter som er mørke langs Rotsundveien. Dette skal vi nå utbedre, og utbedringen vil starte i januar 2016. Grunnet økonomi vil de lyspunkter som har en mer omfattende feil enn pærene ikke bli prioritert og man risikerer at disse forblir mørke en stund fremover.

  Mvh Nordreisa kommune

  Publisert anonymt 10:57, ons. 30 desember 2015

 • Dette skal nå være fikset. Enkelte punker kan fortsatt være mørke, dette skyldes at det er noe feil med lysarmaturene. Disse feilene vil ikke bli prioritert i denne omgang i og med at det kun er snakk om enkeltpunkter.

  Publisert anonymt 13:34, tor. 11 februar 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter