Tilbake til alle rapporter

Hull i bakken midt i sving

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Hans Åge Martinsen 10:07, fre. 13 februar 2015

Sendt til Statens vegvesen region øst og Gjøvik 2 minutter senere

Midt i bakken der veien svinger til høyre når man kjører oppover mot HiG så er det et hull i bakken på innsiden av svingen.

Dette hullet er såppas stort at bilister som kjenner til den styrer bilen mot utsiden av svingen for å ikke komme ned i hullet pluss beholde fart på veien opp. Dette har skapt for meg skumle situasjoner et par ganger da det er snø, is og manglende strøing i den bakken til tider. Hvis noen styrer bilen mot utsiden på veien opp mens noen andre kommer nedover denne veien så er det meget skummelt fordi veien er dosert utover, den kan til tider være sporete som gjør det vanskelig å komme inn på sin side igjen osv.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:34, man. 16 mars 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter